Windows: Thunderbird

Netfactory

Lataa ja asenna Windows-tietokoneellesi Thunderbird Sähköposti-ohjelma osoitteesta http://www.mozilla.org/fi/thunderbird/

Sähköpostien vastaanottamiseen ja lähettämiseen tarvitset sähköposti-käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden luomista varten sinun tulee seurata ohjeita kohdasta "Sähköposti-ohjeet -> Sähköpostilaatikoiden hallinta -> Uuden sähköpostilaatikon luominen"

Kun asennus on valmis, siirry sähköpostitilin luomiseen Thunderbirdissa valitsemalla
"Luo uusi tili: -> Sähköposti".

Tämän jälkeen syötä tietokenttiin oma nimesi sekä luodun sähköpostitilin osoite ja salasana. Jonka jälkeen siirry eteenpäin "Jatka" -painikkeella. Korvaa "omayritys.xy" oman yrityksesi verkkotunnuksella ja "kayttaja1" aiemmin luomallasi sähköpostitunnuksella.

Ohjelmisto hakee sähköpostipalvelimelta oikeat asetukset. Muuta "Muokkaa asetuksia" kohdasta "Lähtevä: SMTP" vastaamaan oman internet palveluntarjoasi asetuksia sen mukaan minkä operaattorin verkossa olet.
Tämän jälkeen voit vahvistaa tilin luomisen valitsemalla "Valmis"

Lataa vielä seuraavassa "Lisää turvallisuuspoikkeus"-ikkunassa sähköpostipalvelimen varmenne ja "Vahvista turvallisuuspoikkeus".