Windows: Kotisivujen siirtäminen FileZilla ohjelmalla

Netfactory

Lataa ja asenna Windows-tietokoneellesi FileZilla FTP-ohjelma osoitteesta https://filezilla-project.org/

Kotisivujen siirtoon tarvitset FTP-käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka eivät ole samat kuin hallintapaneelin tai sähköpostin salasanat. FTP-käyttäjätunnus on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä

Kun asennus on valmis, valitse ylävalikosta "File" -> "Site Manager".

Luo uusi yhteys painamalla nappia "New Site" avoinna olevan ikkunan vasemmasta alareunasta.

Vaihda "Encryption:" kohtaan "Require explicit FTP over TLS".

Syötä palvelimen nimi ftp.omayritys.xy (korvaa "omayritys.xy" omalla verkkotunnuksellasi) kohtaan "Host:"

Syötä FTP-käyttäjätunnus kohtaan "User:"(käyttäjätunnus on muodossa "web@omayritys.xy").

Syötä FTP-salasana kohtaan "Password:"

Valitse ikkunan alareunasta "Connect". Yhdistäessäsi palveluun sinulle avautuu vielä varmenneikkuna josta voit tallentaa sertifikaatin seuraavia kirjautumiskertoja nopeuttaaksesi.