Webhotellin tiedostojen ja tietokantojen varmuuskopiointi

Netfactory

Netfactory tekee päivittäiset varmuuskopiot asiakkaiden tiedoista palvelimilta automaattisesti, palvelimien fyysisten vikatilanteiden varalta.

Mikäli olet tekemässä isompaa päivitystä web-sovellukseesi, tai vaihtamassa palveluntarjoajaa, cPanel tarjoaa helpon tavan tehdä varmuuskopiot kaikesta webhotellin sisällöstä.

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

Valitse hallintapaneelissa "varmuuskopiointi".

Mikäli haluat tehdä oman varmuuskopion kotihakemistosi sisällöstä, valitse "download a home directory backup". Huomaa, että kotihakemisto ei sisällä MySQL tietokantoja.

Tehdäksesi oman varmuuskopion webhotellisi tietokannoista, lataa ne tietokoneellesi yksitellen "download a MySQL database backup" kohdasta.