Web-sivujen hakemistolistauksen salliminen ja estäminen

Netfactory

Webhotelli suojaa automaattisesti internetissä julkisesti näkyvät kansiot, joissa ei ole index-sivua, jotta hakemiston sisältöä ei voi listata. Mikäli sinulla on tarve sallia hakemistolistaus joidenkin kansioiden osalta (esim. suuren määrän tiedostojen jakamista varten), voit tehdä sen tämän toiminnon avulla.

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

Valitse hallintapaneelissa "index-hallinta".

Vain "public_html" kansiossa olevat tiedostot näkyvät julkisesti internetissä, valitse se klikkaamalla nimeä.

Valitse alihakemisto jonka listauksen haluat sallia (tai estää). Valitse listalta esim. "hienompi indeksointi" ja klikkaa lopuksi "tallenna".