Uuden sähköpostilaatikon luominen

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

Valitse hallintapaneelissa "lisää/poista sähköpostilaatikoita" (engl. "add/remove mailboxes")

Kirjoita "email" kenttään haluamasi postilaatikon nimi, se voi olla esim "info", "asiakaspalvelu", tai mallia "etunimi.sukunimi". Verkkotunnus lisätään loppuun automaattisesti. "äöå" merkkien käyttö ei ole sallittu sähköpostilaatikon nimessä.

Sähköpostilaatikon salasanan tulee olla minimissään 5 merkkiä pitkä, mutta suositeltava salasana on vähintään 8-10 merkkiä ja sisältää numeroita sekä isoja kirjaimia.

Voit asettaa sähköpostilaatikolle kokorajoituksen "quota" kohdassa (unlimited = webhotellipakettisi maksimitila)

Paina lopuksi "create account" painiketta luodaksesi laatikon.