Sähköpostin uudelleenohjaus / alias

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

Valitse "aliosoitteet/uudelleenohjaukset" (engl. "email forwarders")

Valitse "lisää uudelleenohjaus" ("add forwarder").

Kirjoita haluamasi osoite josta posti ohjataan eteenpäin kenttään "uudelleenohjattava osoite" (engl. "address to Forward"), esim "info". Mikäli webhotellipaketissasi on useita verkkotunnuksia, valitse verkkotunnus listalta. Kirjoita alla olevaan kenttään "ohjaa osoitteeseen" ("forward to email address"). Huom. tähän kenttää tulee syöttää täydellinen osoite verkkotunnuksineen, esim "asiakaspalvelu@omayritys.xy".

Klikkaa lopuksi "lisää uudelleenohjaus" ("add forwarder") tallentaaksesi valinnat.