Sähköpostin oletusosoite / catch-all

Netfactory

Verkkotunnus-kohtainen oletusosoite (ns. "catch-all" osoite) ohjaa kaikki tuntemattomaan osoitteeseen lähetetyt postit yhteen postilaatikkoon. Huomioithan että tämä voi aiheuttaa suuren määrän roskapostia, jotka lähetetään satunnaisiin osoitteisiin.

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

Valitse hallintapaneelissa "oletusosoitteet" (engl. "default email account").

Mikäli sinulla on useita verkkotunnuksia, valitse haluamasi verkkotunnus listalta. Kirjoita haluamasi sähköpostiosoite kenttään "uudelleenohjaa osoitteeseen" ("Forward to email address"). Kirjoita tähän kenttään sähköpostiosoite kokonaisuudessaan, esim. "asiakaspalvelu@omayritys.xy". Klikkaa lopuksi "tee muutokset" ("change").