MySQL tietokannan taulujen tarkastus / korjaaminen

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

MySQL tietokannan taulujen eheyden tarkastamisen ja korjaamisen voi tehdä joko cPanel hallintapaneelin oman käyttöliittymän kautta, tai phpMyAdmin sovelluksen kautta. Ohjeet phpMyAdmin käyttöön löydät sovelluksen kotisivuilta osoitteessa http://www.phpmyadmin.net/home_page/docs.php

Valitse ensin tietokannan tarkastus, ja mikäli taulujen tietojen eheydessä on ongelma, valitse "korjaa tietokanta".