Lähettäjäosoitteen vaihtaminen

Netfactory

Valitse ruudun oikeasta yläreunasta "Asetukset" (engl. "Settings").

Valitse avautuvasta ruudusta vasemmalta ala-valikko "Identiteetit" ("Identities").

Valitse listalta oma sähköpostiosoitteesi.

Kirjoita "Näkyvä nimi" ("Display name") kenttään koko nimesi, tai mikäli käytät yleiskäyttöistä sähköpostiosoitetta kuten info@omayritys.fi, voit kirjoittaa kenttään esimerkiksi yrityksesi nimen.

Klikkaa sivun alareunasta "Tallenna" ("Save") tallentaaksesi valinnan.