Käyttäjän lisääminen MySQL tietokantaan

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

Valitse hallintapaneelista "MySQL tietokannat"

Syötä haluamasi MySQL käyttäjätunnus ja aseta sille salasana. Salasanan minimipituus on 5 merkkiä ja siinä suositellaan käytettävän lisäksi numeroita sekä isoja kirjaimia.

Lisää käyttäjälle käyttöoikeudet haluamaasi MySQL tietokantaan ja klikkaa "lähetä".