Automaattinen poissaoloviesti / lomavastaaja

Netfactory

Tällä toiminnolla voit asettaa automaattisen poissaoloviestin sähköpostiisi ollessasi tavoittamattomissa tai lomalla.

Kirjaudu omaan cPanel hallintapaneeliisi selaimella osoitteessa: verkkotunnus/cpanel (korvaa sana "verkkotunnus" tilaamallasi verkkotunnuksella.) Huom. Hallintapaneelin käyttäjätunnus ja salasana on erikseen ilmoitettu toimitusvahvistuksen yhteydessä, ne eivät ole samat kuin sähköpostin käyttäjätunnus ja salasana.

Valitse hallintapaneelista "automaattivastaajat" (engl. "auto-responders")

Valitse avautuvalta sivulta "lisää automaattivastaaja" ("add autoresponder").

Kirjoita osoitteen alkuosa, josta haluat automaattisen vastausviestin käyttöön kenttään "osoite" (engl. "email"). Mikäli sinulla on useita verkkotunnuksia, valitse oikea verkkotunnus listalta.

Täytä koko nimesi tai esim. "asiakaspalvelu" kohtaan "lähettäjä" ("from").

Täytä "otsikko" ("subject") kenttään haluamasi viestin otsikko, ja haluamasi viesti kenttään "sisältö" ("body").

Valitse viestin aloitusajankohta, joko "immediately" tai valitse kenttä "custom" jolloin voit valita haluamasi aloituspäivän.

Valitse vastausviestien lopetuspäivä, joko "never" mikäli haluat sen pysyvästi, tai "custom" jolloin voit valita haluamasi lopetuspäivän.

Paina lopuksi "lisää/muuta" ("create/modify") painiketta ottaaksesi vastausviestin käyttöön.